Work

Schrijfwerk

Momenteel werk ik veel vanuit huis als journalist. Ik schrijf voornamelijk voor bedrijven die een link hebben met sport, voeding en gezondheid, omdat mijn interesses daar liggen. Vanuit die interesses heb ik onlangs ook een eigen boekje geschreven, genaamd: The Health Guide. Daarover meer onder het kopje 'The Health Guide' in het menu.

Maar uiteraard telt er meer dan alleen gezondheid. Ook nieuws gerelateerde zaken vind ik boeiend. Zo heb ik altijd met veel plezier voor de krant geschreven. Mijn interessegebied is breed. Ik vind altijd wel een manier om een bepaald onderwerp of thema interessant en boeiend te maken door een juiste invalshoek of tekstvorm te kiezen.

Passie voor interview

Over tekstvormen gesproken,ik heb een grote passie voor interviewen. Het interview is een belangrijke methode in de journalistiek. Een methode die perfect werkt om informati van of over iets of iemand te vergaren. En dus ook een goede manier om een bedrijf, bepaalde werkzaamheden of personeel, beter in kaart te brengen. Fijn voor het bedrijf, maar vooral voor de klant. De persoonlijkheid, onafhankelijkheid, duidelijkheid en eenvoudigheid vind ik mooi aan het interview. Inmiddels heb ik dan ook al aardig wat interviews geschreven. Interviews voor de krant, tijdschriften, blogs en bedrijven.

Betaalbaar

Omdat ik mijn passie en kundigheid kwijt kan in een interview, richt ik mij het liefst op het afnemen en schrijven van interviews voor bedrijven. Van gezondheid en sport gerealateerde bedrijven tot aan een accountbureau of bouwbedrijf, ik zorg voor een professionele en passende tekst voor een betaalbare prijs.


Interesse? Benieuwd naar wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Bel gerust naar 06-20394204 of stuur een mail naar info@mirtegratama.nl